Monitoimitila Tampereen keskustassa

Pieteetillä remontoitu ja design-kalusteilla sisustettu monitoimitila 10 – 60 henkilön juhliin, tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin. Tila toimii myös Tila Partnereiden Tampereen showroomina.

Kokoukset ja tapahtumat
yrityksille

Haluatko järjestää mieleenpainuvan kokouksen tai tapahtuman tyylikkäässä ja toimivassa tilassa Tampereen keskustassa?
0149 pieni

Tunnelmalliset perhejuhlat

Tila Lounge tarjoaa idyllisen vaihtoehdon perhejuhlien pitämiseen kodin tai ravintolan sijaan.

Saunailta Tampereella

Vietä hauska ja rentouttava ilta kaveriporukalla. Voitte saunoa, virkistäytyä uima-altaassa ja katsoa samalla vaikka lätkämatsia tai lempileffaa.

Uima-allas tampere poolparty

Laadukasta designia

Tila Lounge & Showroom toimii myös Tila Partnereiden tyylikkäänä showroomina, jossa esittelemme Tilan laajaa mallistoa ja laadukkaita sisustusratkaisuja.

Käyttäjien kokemuksia

Arvosana: 5 tähteä

Varasimme tämän tilan pohjoismaisten kurssilaisten (27 hlö) kanssa vietettävään sauna-iltaan perinteisen kurssi-illallisen sijaan. Asiointi Tilan suhteen oli nopeaa ja helppoa ja tilat olivat erinomaiset. Tilojen design loi mukavan ilmapiirin ja saatu palaute sauna-illasta oli ylistävää. Hämmästyin miten suuresti vieraat nauttivat meille suomalaisille tavallisesta sauna-kulttuurista. Yhdistimme tähän tilaan 4Cateringilta tilattuun sauna-menun joka kruunasi kokonaisuuden ja oli todella onnistunut kombo niin ruoan kuin järjestelyjen suhteen. Yhteenveto: toimi erinomaisesti sosiaalisten verkostojen luontiin suunnitellun sauna-illan viettopaikkana. Tilojen siisteys, nykyaikaisuus ja design olivat juuri sitä mitä haluttiin.

Anssi

Viihtyisä ja tilava sauna-/oleskelutila kaupungin keskustassa isommallekin porukalle. Useita eri oleskelualueita viettää iltaa ja tyylikkäät saunatilat. Nykyaikaiset AV-järjestelmät.

Jarkko Niittylahti

Varasimme Tila Loungen käyttöömme yrityksen tiimipäivän viettoa varten, kohteesta löytyi hyvät tilat parin workshopin pitämiseen ja toisaalta nykyaikaset kokoustilan varusteet isoine näyttöineen. Tilan keittiö toimi tukikohtana aamiais- ja iltapäiväkahvitarjoiluille. Workshop päivän jälkeen tilasta löytyi erinomaiset puitteet yhdessä oloon ja rentoutumiseen. Sauna -ja uima-allasosastot olivat varusteluiltaan ja viihtyvyydeltä erinomaiset ja soveltuivat isommankin porukan yhtäaikaiseen saunomiseen ja virkistäytymiseen. Uima-altaan vesi oli helteisenä kesäpäivänä erinomaisen raikastava kokemus. Suosittelen

Jesse

Tila oli erittäin tunnelmallinen juhlien viettopaikka. Seurustelu vieraiden kanssa sujui eri tiloissa loistavasti. Suomen peliä oli huippua seurata isoilta näytöiltä. Tila sopii mielestäni hyvin monenlaisten tilaisuuksien viettopaikaksi.

Minna

Korkeatasoinen, siisti ja käytännöllinen tila yrityksen kaikkiin tapahtumiin.

Niko