Kumppanit

Lisää iltaan catering-palvelu ja tee tapahtumastasi täydellinen.
Kumppaniemme kanssa onnistut varmasti. 

Pahe Catering

Kaksi huipputason keittiömestaria, Pasi ja Heikki = Pahe! Meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus alalta, olemme molemmat tehneet monipuolisen uran ruuan ammattilaisina. Osaamista meillä löytyy mm. fine diningistä henkilöstöruokailuun ja cateringistä tuotekehitykseen. Yli 17 vuoden monipuolinen työura Fazer Amicalla teki Pasista mm. catering- ja juhlapalveluiden rautaisen ammattilaisen. Pasi on ollut myös perustamassa ja pyörittämässä kahta ravintolaa (Ravintola pH7 ja Ravintola Kerho). Pasin työkokemukseen ja osaamiseen kuuluu myös yli kymmenen vuotta kilpailutoimintaa, mm. Suomen kokkimaajoukkueessa ja Vuoden Kokki -finaalissa. Lisäksi Pasi on toiminut tuomarina kotimaisissa kilpailuissa. Heikki on tehnyt 15 vuoden uran Michelin-ravintoloissa ja toiminut kahdeksan vuotta keittiömestarina ja keittiöpäällikkönä Suomen parhaissa ravintoloissa: Olossa, Askissa ja Postresissa. Heikki on myös kuulunut Suomen kokkimaajoukkeeseen ja voittanut Vuoden Kokki kilpailun vuonna 2014. Viime vuosina Heikki on toiminut Vuoden kokki kisan päätuomarina 2021-22 sekä Suomen Bocuse d´Or -joukkueen valmentajana.

www.pahecatering.fi

Chef Luola

Chef Luolan kanssa toiveistasi syntyy tarinallinen makuelämys. Makumuotoiltu Makutarina tarkoittaa kokonaisuutta, jossa yhdistetään järjestäjän toiveet, brändin viestit, tarinallisuus, tilan henki, kohtaamiset ja tunnelma. Makutarina-menu on aina uniikki ja sille annetaan tilaisuuden luonnetta kuvaava nimi. Toiveita ja ajatuksia kuultuani suunnittelen ja toteutan Makutarinan. Kerron tilaisuudessa vieraillenne Makutarina-menun makuajatukset. Tavoitteenani on luoda vieraillenne odottamaton ja poikkeuksellinen ruokailuelämys.

Makukohtaamisiin…
Markku Luola
makumuotoilija – keittiömestari

www.ruokaluola.fi

Tommi's Kitchen

Ideologimme tehdä ruokaa on käyttää laadukkaita tuoreita raaka-aineita ja valmistaa ne käsityönä ilman lisäaineita. Keittiössämme valmistamme ruokia paljon myös tulella ja päivittäin käytämmekin paljon hiiligrilliä, puu-uunia, savustamme lihoja, kaloja sekä kasviksia kylmä & lämminsavustuksella. Haluamme tarjota sinulle laatua, makua, persoonallista oman näköistämme ruokaa joista jää nautinnollinen makumuisto.

Onpa kyseessä pienet kokoustarjoilut tai suuremmat asiakastapahtumat, suunnittelemme ja toteutamme tapahtumat useiden vuosien kokemuksella. Tarjoamme asiakkaille laatua, makua, henkilökohtaista palvelua ja luotettavuutta.

Tarvittaessa räätälöimme tapahtuman juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme myös saaneet tunnustusta ja voitimme Evento Awards gaalassa 2019 catering sarjan.

www.tommiskitchen.fi

Loisto Catering

Loistopalvelua juhliin ja tapahtumiin!

Loisto Catering on ruuanlaiton perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering – yritys. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa tuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Mieleenpainuvia makuelämyksiä, mutkatonta palvelua ja mahtavaa henkilökuntaa, jotka kaikki yhdessä aikaansaavat asiakkaille loistojuhlat.

www.loistocatering.fi