TILA LOUNGE I

Tila Lounge I on käytännössä yksi iso tila, jota hallitsee 12 metriä pitkä pöytäryhmä ja 40 pinottavaa tuolia. Pitkä pöytäryhmä koostuu 20 pinottavasta pöydästä mikä tekee tilasta helposti muunneltavan. Ylimääräisiä tuoleja ja pöytiä voi säilyttää verhon takana varastossa ja ottaa tarpeen mukaan käyttöön. Tilassa on useita pienempiä pöytäryhmiä, jotka voidaan liittää tilaa halkovaan pitkään pöytäryhmään ja näin saadaan saman pöydän ääreen istumaan jopa 52 henkilöä.

Kuusi sohvaryhmää istuttavat mukavasti 32 henkilöä ja tarjoavat mainiot puitteet rennompaan oleskeluun. Pienillä kannettavilla LED-pöytälampuilla luot oleskelutiloihin lisätunnelmaa. Tila Lounge tarjoaa edustavan ja tunnelmallisen tilan niin yritystilaisuuksiin kuin rennompiin juhliin.

Keittiö

Omat ruoat ja juomat ovat tietenkin sallittuja ja sitä varten Tila Loungessa on hyvin varusteltu keittiö. Varustukseen kuuluu induktioliesi, uuni, kaksi jääkaappia, astianpesukone, kahvinkeitin ja täydellinen astiasto 70 henkilölle. Voit itse kokata keittiössä tai tilata tarjoilut Catering-kumppaneiltamme, jotka voivat valmistaa vieraille vaikka 4 ruokalajin juhlaillallisen.

Tekniikka ja varusteet

Tilassa on Artome M10 AV-älykaluste, jonka laserprojektori tuottaa jopa 150” kuvakoon. Artome M10 integroidut kaiuttimet, kamera ja mikrofoni ovat helposti hallittavissa omalta laitteeltasi ja mahdollistavat vaivattomat esitykset ja videokonferenssin pitämisen. Tilassa on fläppitaulu ja kaikkialla Tila Loungessa toimii WiFi.

Valaistus

Valaistus on tärkeässä roolissa, kun luodaan toimivia ja tunnelmallisia tiloja. Tämän vuoksi olemme panostaneet paljon valaistukseen. Kaikki valaisimet on valittu Tilan omasta mallistosta. Valaistusta säätämällä tilaan luodaan erilaisia tunnelmia erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin.

Kalusteet ja valaisimet

Olemme valinneet mallistostamme valikoiman kiinnostavia design-kalusteita ja -valaisimia. Tilassa pääset tutustumaan, testaamaan ja ostamaan kalusteita, joita et helposti löydä muualta. Kauttamme saat hankittua myös verhot, matot, muut tekstiilit ja akustiikkatuotteet. Kaikki tuotteet toimitetaan aina tilauksesta ja asennetaan tarvittaessa paikoilleen.