TILA LOUNGE II

Tila lounge on käytännössä yksi tila, jota hallitsee 5,2 metriä pitkä pöytäryhmä ja 16 tuolia. Tilan reunoilla ja toisessa päädyssä on sohvia ja nojatuoleja rennompaan istumiseen. Sohvat ja nojatuolit istuttavat mukavasti 18 henkilöä. Pienillä kannettavilla LED-pöytälampuilla luot oleskelutiloihin lisätunnelmaa. Tila Lounge tarjoaa edustavan ja tunnelmallisen tilan niin yritystilaisuuksiin kuin rennompiin juhliin.

Keittiö

Omat ruoat ja juomat ovat tietenkin sallittuja ja sitä varten Helsingin Tila Lounge II:ssa on hyvin varusteltu keittiö. Varustukseen kuuluu induktioliesi, uuni, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin ja täydellinen astiasto 40 henkilölle. Voit itse kokata keittiössä tai tilata tarjoilut catering-kumppaneiltamme, jotka voivat valmistaa vieraille vaikka 4 ruokalajin juhlaillallisen.

Tekniikka ja varusteet

Tilassa on 75” ja 55” televisiot, joista isompaan saat yhteyden langattomasti. Kytket vain HDMI-lähettimen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, valitset oikean sisääntulon TV:stä ja Nopea ja vaivaton Plug&Play -yhteys on valmis. Lisäksi tilassa on bluetooth-soitin ja hyvin toimiva oma WiFi.

Valaistus

Valaistus on tärkeässä roolissa, kun luodaan toimivia ja tunnelmallisia tiloja. Tämän vuoksi olemme panostaneet paljon valaistukseen. Kaikki valaisimet on valittu Tilan omasta mallistosta. Valaistusta säätämällä tilaan luodaan erilaisia tunnelmia erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin.

Kalusteet ja valaisimet

Olemme valinneet mallistostamme valikoiman kiinnostavia design-kalusteita ja -valaisimia. Tilassa pääset tutustumaan, testaamaan ja ostamaan kalusteita, joita et helposti löydä muualta. Kauttamme saat hankittua myös verhot, matot, muut tekstiilit ja akustiikkatuotteet. Kaikki tuotteet toimitetaan aina tilauksesta ja asennetaan tarvittaessa paikoilleen.