Juhlatilat Helsinki

Tila Loungessa vietät onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat Helsingin keskustassa

Tila ikimuistoisille perhejuhlille

Perheen ja ystävien kanssa on välillä mukava juhlia. Tila Loungen upeassa juhlatilassa järjestät onnistuneet juhlat. Juhlatilassa on 40 henkilön pöytäryhmä, joka voidaan tarvittaessa lyhentää tai osittaa pienemmiksi pöydiksi. Tila Lounge tarjoaa useamman sohvaryhmän rennompaan illanviettoon. Juhlatila tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon isoille juhlasaleille ja ravintoloille silloin, kun et halua kestitä vieraita kodissasi.
Tilaa jopa 100 henkilölle
Hyvin varusteltu keittiö
Helsingin tyylikkäin juhlatila

Juhlatila juuri sinulle

Isompi juhlatilamme Helsingissä on suunniteltu palvelemaan vieraita juhlan teemasta riippumatta. Tilaisuutta järjestäessä juhlatilan valinta on yksi tärkeimmistä asioista, sillä tilan on tärkeä palvella juhlien tarpeita. Tila Loungen isommasta juhlatilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö astioineen ja kodinkoneineen. Juhlatilaan saa tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Lisäksi tilasta löytyy laserprojektori, bluetooth-kaiutin ja WiFi-yhteys. Juhlatilan valaistuksen voi säätää tilaisuuteen sopivaksi ja tyylikkään miljöön voi omien tarpeiden mukaan somistaa valkoisin pöytäliinoin, kynttilöin tai muilla juhlaan sopivilla koristeilla

Varaa Helsingin tyylikkäin juhlatila

Edustava juhlatila sopii tunnelmaltaan juhlaan kuin juhlaan. Huolella suunniteltu sisustus on täynnä designia, laadukkaita kalusteita ja upeita yksityiskohtia. Ajattoman tyylikkyytensä ansiosta juhlatila taipuu arvokkaimpiinkin tilaisuuksiin, kuten häihin ja syntymäpäiväjuhliin.

Voit varata myös viereisen pienemmän Tila Loungen

Jos tarvitset enemmän tilaa, niin voit halutessasi vuokrata myös viereisen pienemmän Tila
Loungen. Isompi ja pienempi tila on yhdistettävissä toisiinsa pariovilla. Kun tilat yhdistetään, niin
silloin on juhlijoilla käytössä jopa 140 istumapaikkaa. Kummassakin tilassa on oma hyvin
varusteltu keittiö astioineen.

Varaa Helsingin tyylikkäin juhlatila erilaisiin juhliin

• syntymäpäiväjuhlat
• valmistujaiset
• häät
• ristiäiset
• rippijuhlat
• muistotilaisuudet
• kesäjuhlat

Sijainti Helsingin keskustassa

Tila Lounge sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla, vain runsaan kilometrin päässä Stockmannin kulmalta. Tilaan on helppo saapua metrolla tai raitiovaunulla ja Kampin keskuksesta kävelee Tilaan alle vartissa.