Takkahuone

Tunnelmallinen takkahuone tarjoaa pitkän neuvottelu- ja ruokailupöydän jopa 20 henkilölle. Pöydän päässä on iso 75 tuuman näyttö, johon saa  helposti langattoman yhteyden kannettavalta tietokoneelta.

Toisella puolella takkaa on lounge-tila, jossa on istumapaikat 16 henkilölle. Käytöstä poistetussa takassa palavat kynttilät luovat tilaan tunnelmaa ja valaistuksen voi säätää aina tilanteen mukaan. Takkahuone tarjoaa edustavan ja tunnelmallisen Tilan kaikenlaisille tilaisuuksille.

Tila Lounge design-kalusteet
Uima-allas tampere poolparty

Sauna ja uima-allastila

Illan päätteeksi voit rentoutua saunassa ja nauttia uima-altaan virkistävästä vaikutuksesta. Uima-altaan vesi pidetään 17-asteisena, jotta tilan hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Viileä vesi virkistää ja saa veren kiertämään mukavasti kuuman saunan jälkeen. Kannattaa kokeilla vaikka ei olisikaan kokenut avantouimari.

Saunan yhteydessä sijaitsevassa allas-loungessa voit seurustella, katsoa isolta näytöltä elokuvia ja urheilutapahtumia tai kuunnella musiikkia langattomasta kaiuttimesta. Samalla voit nauttia omista kylmistä juomista ja lämpimistä saunamakkaroista.

Tila Loungen saunatila
Uima-allas Tila Lounge
Uima-allas tampere poolparty
Vuokrasauna tampere

Eteisen pieni neuvottelutila

Eteisen 6-hengen pöytäryhmä toimii erllisenä tilana. Tilassa voi pitää pieniä palavereita tai ruokailla. Tilassa voit testata kuutta erilaista verkkoselkänojaista työtuolia, jotka kaikki ovat ergonomialtaan ja designiltaan korkealaatuisia.

Pukuhuone

Pukuhuone ei ole pelkkä pukuhuone, vaan tilassa voi myös ruokailla tai pitää palaverin. Tilassa on korkea pöytä ja kuusi baarijakkaraa. Voit halutessasi kattaa seisovan pöydän tähän tilaan. Pukuhuoneen yhteydessä on myös saunan ja uima-allastilan pikku-wc.

Keittiö

Tilassa on hyvin varusteltu pieni keittiö, jossa on induktioliesi, uunin ja mikron yhdistelmäuuni, side-by-side jääkaappipakastin, Moccamaster- ja Dolce Gusto -kahvinkeitin ja ruokailuvälineet 30 henkilölle. Keittiössä voit säilyttää ja valmistaa ruokia. Suosittelemme kuitenkin helppouden ja keittiön pienen koon vuoksi, että tuot valmiit ruoat mukanasi tai tilaat tarjottavan ruoan catering-yrityksestä, Woltista tai Foodorasta.

Tekniikka ja varusteet

Tilassa on kaksi 75” televisiota, jotka toimivat myös isoina näyttöinä. Toinen televisio on takkahuoneen ison neuvotteluryhmän päädyssä ja toinen on upotettu allas-loungen akustoivaan rimaseinään.

Takkahuoneen 75” näyttöön saa kätevästi yhteyden langattomasti Benq InstaShow -laitteen avulla. Langattoman InstaShow -esitysjärjestelmän käyttö ei vaadi mitään ohjelmistoja tai ajureita vaan on todellinen plug&play-järjestelmä.

Korkeatasoisesta äänentoistosta tilassa vastaa Dynaudio Music 7 langaton kaiutin, joka Tekniikan Maailman pikakokeen mukaan on ”yksi parhaita langattomia  kaiuttimia musiikin ja tv-äänen kuunteluun ja se kuulostaa poikkeuksellisen hyvältä.”

Kaikkialla tiloissa toimii langaton internet-yhteys.

Valaistus

Valaistus on erittäin tärkeässä roolissa, kun luodaan toimivia ja vaikuttavia tiloja. Tämän vuoksi olemme panostaneet erityisen paljon valaistukseen, varsinkin kun tila sijaitsee kellarissa eikä sinne tule luonnonvaloa. Kaikki valaisimet on valittu Tilan omasta design-mallistosta. Valaistuksen ohjausjärjestelmä on tilaan räätälöity ja sitä voidaan ohjata tilaan sijoitetuilla iPadeillä. Valaistusta säätämällä tilaan luodaan erilaisia tunnelmia erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin.
Design-valaisimia

Kalusteet ja valaisimet

Olemme valinneet Tilan laajasta mallistosta valikoiman kiinostavien eurooppalaisten design-valmistajien kalusteita ja valaisimia. Tilassa on esillä käsinojattomia tuoleja, käsinojallisia neuvottelutuoleja, työtuoleja, baarituoleja, sohvia, nojatuoleja, pöytiä, sohvapöytiä, läppäripöytiä, seinänaulakoita, lattianaulakoita, kiskovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Kaikkiaan tilassa on yli 60 erilaista design-kalustetta ja yli 30 erilaista valaisinta nähtävillä, testattavina ja ostettavina. Lisäksi kauttamme saa hankittua verhot, matot, muut tekstiilit ja akustiikkatuotteet. Kaikki tuotteet toimitetaan aina tilauksesta ja asennetaan tarvittaessa paikoilleen. 

Paikan historia

Rakennusliike Noppa Oy rakensi tämän paikan 1970-luvun alussa itselleen edustustilakseen. Tilassa kestitettiin ja saunotettiin mm. silloisia Tampereen rakennushankkeissa mukana olleita päättäjiä: pankinjohtajia, kaupungin ja valtion virkamiehiä sekä poliitikkoja. Kuulopuheiden mukaan Noppa kuljetutti vieraitaan mersulla tilan yläpuolella omistamaansa autotalliin, josta oli suora sisäänkäynti edustustilaan. Näin kukaan ulkopuolinen ei nähnyt keitä edustustiloissa kävi juhlimassa.

Nopan myytyä paikan, tilassa on toiminut eri yrittäjiä vuokraten sitä lähinnä sauna- ja kokouskäyttöön. 50-vuotta tilan valmistumisesta, keväällä 2020 Tuomas Hyryläinen osti tilan ja päätti remontoida siitä Tampereen tasokkaimman vuokrattavan monitoimitilan, joka toimii myös Tila Partnereiden Tampereen showroomina. Tila valmistui joulukuussa 2020.