Kumppanit

Lisää iltaan catering-palvelu ja tee tapahtumastasi täydellinen.
Kumppaniemme kanssa onnistut varmasti. 

Arto Rastas Catering

Pitopalvelu Arto Rastas Catering on korkealuokkainen pitopalvelu. Keittiömestari luo yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa unohtumattomia elämyksiä makujen muodossa kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, karonkat, kokoukset tai muut yksityis- ja yritystapahtumat, tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja budjetin mukaan.

www.artorastascatering.fi

Bufferi Catering

Pieniin tai suuriin tilaisuuksiin, rennoletkeää tai hienostunutta – Bufferi Catering palvelee sinua vuosien kokemuksella.
Meillä on kyky kuunnella toiveitasi ja toteuttaa vankalla taidolla onnistuneet tapahtumat!

Tapahtuman määrittelee yleensä ruoka ja sen me taidamme – sormin syötävistä pikkupurtavista aina viiden ruokalajin illallisiin.
Mitä Sinä toivoisit vieraittesi nauttivan?

www.bufferi.com

4 Catering

4Catering on Tampereen parhaan lounasravintolan 4 Vuodenaikaa pitopalvelu. Huippukokkimme loihtivat sinulle herkullista ruokaa, jotta saunaillastasi tai tilaisuudestanne tulisi nautinnollinen.

Tutustu 4Cateringin menuihin.

Pepper Catering

Nykyaikainen, monipuolinen ja ketterä Pepper Catering tarjoaa ensiluokkaisia ruokapalveluja yrityksille ja yksityisasiakkaille koko Pirkanmaalla. Teemme vuosittain yli 800 tilausta ja jopa yli 96% asiakkaistamme suosittelee meitä. Olivatpa kyseessä ristiäiset, muistotilaisuus, häät tai suuret yritysjuhlat, me palvelemme ne ammattimaisesti ja raikkaalla otteella.

www.peppercatering.fi