Saunatilat Tampere

Tila Loungessa saunot 12 henkilön saunassa ja virkistäydyt uima-altaassa keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustassa

Järjestä rento saunailta oman porukan kanssa

Etsitkö saunatilaa Tampereelta syntymäpäiviä, polttareita, rentoja juhlia tai vaikkapa työporukan virkistysiltaa varten? Tila Loungen saunatila on loistava valinta erilaisten illanviettojen pitopaikaksi. Saunatilan löydät Tampereen keskustasta, ja saunailtojen järjestäminen onnistuu kaikki tilat yhdistäen jopa 60 henkilölle. Tila Lounge koostuu eri tiloista, joissa isompi vierasmäärä voi viettää aikaa seurustellen samalla, kun osa vieraista on saunomisvuorossa.

Saunatilan tunnelmallisessa saunassa saunoo kerrallaan 12 saunojaa. Upea saunaosasto pukeutumistiloineen innostaa heittämään löylyä pidemmän kaavan kautta ja saunomisen lomassa on ihana virkistäytyä 17-asteisessa uima-altaassa. Viileä vesi kiihdyttää verenkiertoa ja luo jälkikäteen mahtavan hyväolon tunteen!

Nauti omia virvokkeita
Katso matseja isolta 75” näytöltä
Lämmitä saunamakkarat kiuaspannulla

Kisastudio, leffailta tai muu rento illanvietto?

Saunan ja uimisen lomassa rentoudut ystävien kanssa saunatilan allas-loungessa. Loungen isolta näytöltä voit katsella urheilutapahtumia ja elokuvia televisiosta tai suoratoistopalveluista. Allas-loungen 75” TV on yhdistetty verkkoon, joten voit omilla tunnuksilla katsoa haluamiasi ohjelmia isolta näytöltä. Allasloungesta löytyy myös Dynaudio Music 7 bluetooth-kaiutin, jonka ääni kuulostaa, Tekniikan Maailman mukaan, poikkeuksellisen hyvältä.

Tuo omat tarjoilut ja juomat mukanasi

Tila Loungen saunatilaan voit tuoda omat saunajuomat ja ruokatarjoilut. Muista siis napata kunnon saunaeväät mukaasi! Saunamakkarat lämmität saunassa kiukaan päällä roikkuvissa kiuaspannuissa ja juomat pysyvät kylmänä hyvin varustellun keittiön jääkaapissa. Tilasta löytyy myös astiat 30 henkilölle, joita saa käyttää vapaasti.

Vuokrasauna tampere

Sijainti Tampereen keskustassa

Saunatilan löydät loistavalta sijainnilta aivan Tampereen keskustasta. Saunatilaan on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin ja Keskustorilta Tila Loungeen kävelee vain muutamassa minuutissa.

Uima-allas tampere poolparty
Saunailta tampereella
Tila Loungen suihkutila
Vuokrasauna Tampereella