Juhlatilat Tampere

Tila Loungessa vietät onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat Tampereen keskustassa

Tila ikimuistoisille perhejuhlille

Mikäpä sen mukavampaa kuin juhlat perheen ja ystävien kanssa. Tila Loungen upeassa juhlatilassa järjestät onnistuneet ja mieleenpainuvat juhlat. Juhlatila koostuu tunnelmallisesta takkahuoneesta, jossa mahtuu ruokailemaan kerralla jopa 36 henkilöä, ja lisäksi on käytössä muutama pienempi tila sekä allas-lounge. Kokonaisuudessaan juhlatila sopii enintään 60 henkilön juhlatilaisuuksiin. Useampi erillinen tila tekee juhlatilasta kodikkaan ja hyvän vaihtoehdon perinteisille juhlasaleille ja ravintoloille silloin, kun vieraat eivät enää mahdu kotiisi.

Takkahuoneessa illallinen jopa 36 henkilölle
12 henkilön sauna
Tampereen tunnelmallisin juhlatila

Juhlatilan kaikki tilat ovat käytössäsi

Juhlatilan monipuolinen pohjaratkaisu mahdollistaa rennon seurustelun ja ajanvieton juhlavieraiden kesken esimerkiksi virallisemman osuuden päättymisen jälkeen. Juhlatilasta löytyy 12 henkilön sauna, uima-allas, pesuhuone, pukuhuone ja allas-lounge ja nämä tilat voidaan erottaa muusta juhlatilasta väliovella. Osa juhlaväestä voi siis saunoa ja viettää yhteistä aikaa allasosastolla samalla, kun toiset juhlivat tunnelmallisessa takkahuoneessa. Vastaavasti juhlatilan voi vuokrata myös ilman sauna- ja uima-allastiloja.

Minkälainen juhla sellainen juhlatila!

Juhlatilamme Tampereella on suunniteltu palvelemaan vieraita juhlan teemasta riippumatta. Tilaisuutta järjestäessä juhlatilan valinta on yksi tärkeimmistä asioista, sillä tilan on tärkeä palvella juhlien tarpeita. Tila Loungen juhlatilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö astioineen ja kylmälaitteineen. Juhlatilaan saa tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Lisäksi tilasta löytyy isot TV-näytöt sekä takkahuoneen että allas-loungen puolelta, bluetooth-kaiutin ja WiFi-yhteys. Juhlatilan valaistuksen voi säätää tilaisuuteen sopivaksi ja tyylikkään miljöön voi omien tarpeiden mukaan somistaa valkoisin pöytäliinoin, kynttilöin tai muilla juhlaan sopivilla koristeilla.

Varaa Tampereen tyylikkäin juhlatila erilaisiin tapahtumiin

Edustava juhlatilamme sopii tunnelmaltaan monenlaisiin juhliin. Huolella suunniteltu sisustus on täynnä designia, laadukkaita kalusteita ja upeita yksityiskohtia. Ajattoman tyylikkyytensä ansiosta juhlatila taipuu arvokkaimpiinkin tilaisuuksiin, kuten häihin, cocktailtilaisuuksiin ja yritysjuhliin tai vastaavasti juhlatilassa voi viettää aikaa rennommin vaikkapa nimiäisten tai syntymäpäivien merkeissä.

Tiedustele vapaita päiviä ja varaa Tila Loungen juhlatila Tampereelta:
  • syntymäpäiväjuhlat
  • häät
  • valmistujaisjuhlat
  • väitöskaronkat
  • ristiäiset
  • rippijuhlat
  • muistotilaisuudet
Uima-allas tampere poolparty

Sijainti Tampereen keskustassa

Juhlatila sijaitsee loistavalla paikalla Tampereen keskustassa kauniin Finlaysonin tehdasalueen vieressä. Juhlatilaan on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Keskustorilta juhlatilalle kävelee vain muutaman minuutin.