Kokoustilat Tampere

Tila Loungessa järjestät mieleenpainuvan kokouksen tai tapahtuman tyylikkäässä ja toimivassa kokoustilassa Tampereen keskustassa

Toimiva kokoustila loistavalla varustuksella

Tilan sydän on edustava ja viihtyisä takkahuone. Takkahuoneessa on kooltaan 540×110 cm neuvottelupöytä, jonka ympärille mahtuu istumaan jopa 20 henkilöä. Neuvottelupöydän päästä löytyy iso TV-näyttö, johon saa langattoman yhteyden omalta tietokoneelta. Kokoustilan muuhun varusteluun kuuluu WiFi-yhteys, toinen TV-näyttö allas-loungen puolella sekä hyvin varusteltu keittiö astioineen ja kylmälaitteineen. Tilaan saa tuoda omat kokoustarjoilut ja juomat, ja työnteko päättyy halutessanne mukavasti saunan lauteilla rentoutuen ja virkistävässä uima-altaassa pulahtaen!
Tilaa jopa 60 henkilölle
Laadukas neuvottelutila ja esitystekniikka
Tampereen edustavin kokoustila

Onnistuneet yritystilaisuudet ja kokoukset

Tila Lounge on suunniteltu erityisesti yritysten ja yhteisöjen neuvottelu-, edustus- ja kokoustilaksi. Tila Loungessa on useita erilaisia tiloja ja istumapaikkoja yhteensä jopa 60 henkilölle. Yrityksesi ei tarvitse omistaa edustustiloja, vaan voit vuokrata tiloja tarpeen mukaan kustannustehokkaasti. Tampereella sijaitseva Tila Lounge toimii yrityksesi tyylikkäänä kokoustilana, jossa vieraasi viihtyvät ja tilaisuutesi onnistuu varmasti.

Suunnittelupäivä, workshop tai ryhmätyötiloja vaativa kokous?

Takkahuoneen lisäksi kokoustilasta löytyy monia muita huoneita. Erilliset tilat mahdollistavat jakautumisen ryhmiin, joten workshoppien, suunnittelupäivien ja muiden ryhmätyötiloja vaativien kokoustilaisuuksien järjestäminen onnistuu Tila Loungessa erinomaisesti. Takkahuoneessa neuvottelupöydän toisella puolella on lounge-tila, jossa on sohvia ja nojatuoleja 16 henkilölle. Lisäksi Tila Loungessa on kaksi pienempää 6 henkilön neuvottelutilaa ja uima-altaan päädyssä on tunnelmallinen allas-lounge.

Tuote-esittely, pienimuotoiset messut tai muu edustustilaisuus?

Jos sinulla on asiakkaita Tampereella, mutta ei omaa tilaa, niin Tila Lounge & Showroom on paras paikka esitellä tuotteitasi ja palveluitasi korkealaatuisessa ja innostavassa ympäristössä. Tyylikäs kokoustilamme sopii monenlaisiin edustustilaisuuksiin ja esittelyihin. Huolella suunniteltu sisustus on täynnä designia, laadukkaita kalusteita ja upeita yksityiskohtia. Lisäksi tilassa on säädettävä valaistus. Ajattoman miljöönsä ansiosta kokoustila taipuu helposti yrityksesi näköiseksi tapahtumapaikaksi.

Mikäli haluat, että tuotteesi on jatkuvasti esillä tilassa, niin ota yhteyttä ja jutellaan asiasta.

Varaa Tampereen edustavin kokoustila yrityksesi erilaisiin tilaisuuksiin

• yrityksen strategiapäivät
• hallituksen kokous
• liikeneuvottelu
• tuote-esittely ja -lanseeraus
• kick-off
• yrityksen pikkujoulut
• projektipalaveri
• koulutus
• asunto-osakeyhtiön yhtiökokous 

Sijainti Tampereen keskustassa

Kokoustila sijaitsee loistavalla paikalla Tampereen keskustassa Finlaysonin tehdasalueen ja Tammerkosken vieressä. Kokoustilaan on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Keskustorilta Tila Loungeen kävelee vain muutamassa minuutissa.